وانگ یی: چین یک دوست خوب را از دست داد بلینکن: خروج آمریکا از برجام بدترین تصمیم بود حملات بی‌امان حزب‌الله به پایگاه‌های ارتش رژیم صهیونیستی (یکم خرداد ۱۴۰۳) امضای دفتر یادبود شهدای خدمت توسط سرکنسول کشور‌های خارجی در مشهد آغاز رزمایش هسته‌ای غیراستراتژیک روسیه پیکر شهدای خدمت راهی جمکران شد+ فیلم آتشی که سوزاند، آتشی که رویاند روایت «الهام علی اف» از آخرین ساعات حضور کنار شهید رئیسی ولیعهد عربستان: نگران نباشید حال پدرم خوب است! کشته و زخمی شدن شماری از نظامیان صهیونیست توسط رزمندگان حماس (۱ خرداد ۱۴۰۳) رهبر انقلاب بر پیکر رئیس جمهور شهید و همراهانش نماز می‌خوانند لاریجانی در منزل شهید امیرعبداللهیان حضور یافت حضور هیات عالی رتبه عراق در مراسم تشییع رئیس‌جمهور پیام‌های تسلیت مسئولین استانی خراسان رضوی، کانون ها و تشکل های مردمی به آیت الله سید احمد علم‌الهدی پیکر‌های مطهر شهیدان راه خدمت به حرم حضرت معصومه (س) رسیدند+ فیلم مجلس یازدهم به پایان رسید شهید امیرعبداللهیان در نگاه ظریف | او مردی با اخلاص و مردم‌داری بود رفته بود آب بیاورد... موافقت مجلس شورای اسلامی با سه‌ساله‌شدن دوره هفتم شورا‌های شهر و روستا + فیلم
سرخط خبرها

وزیر بهداشت در مشهد: مردم سالی یک بار واکسن کرونا تزریق کنند| افتتاح پژوهشگاه علوم پزشکی مشهد تا ماه آینده

  • کد خبر: ۱۴۱۴۶۴
  • ۰۳ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۱
وزیر بهداشت در مشهد: مردم سالی یک بار واکسن کرونا تزریق کنند| افتتاح پژوهشگاه علوم پزشکی مشهد تا ماه آینده
وزیر بهداشت: گفت: ایران در منطقه‌ای قرار گرفته که در اطراف آن، میزان ابتلا به کرونا افزایشی است، اما بزرگترین عامل حفظ سلامت ما در مقابل کرونا، واکسیناسیون است.

به گزارش شهرآرانیوز، بهرام عین‌اللهی در حاشیه نشست سلامت پژوهان و مدیران حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مجتمع شهدای سلامت، اظهار داشت: آمار و اطلاعات کرونا در دیگر کشورها، نگران‌کننده است؛ به طوری که در روز‌های اخیر در کشور‌هایی همچون ژاپن، آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی، مرگ و میر بیماران کووید ۱۹ سه رقمی بوده است. از طرفی ایران در منطقه‌ای قرار گرفته که در اطراف آن، میزان ابتلا به کرونا افزایشی است، اما بزرگترین عامل حفظ سلامت ما در مقابل کرونا، واکسیناسیون است.

وی اضافه کرد: واکسیناسیون کاری بسیار ساده و برای همه به آسانی قابل انجام است. از مردم تقاضا داریم که سالانه یک بار واکسن کرونا را تزریق کنند و اگر فردی امسال، واکسن کرونا را تزریق نکرده حتما  به این کار  اقدام کند.  

وزیر بهداشت افزود: تا وقتی کرونا از بین نرفته، لازم است هر سال مانند آنفلوآنزا، واکسن تزریق شود. همچنین افرادی که پرخطر و دارای بیماری‌های زمینه‌ای یا ضعف سیستم ایمنی‌اند و یا سالمندان، در صورت حضور در تجمعات، حتما از ماسک استفاده کنند. در حال حاضر که سه ماه است میزان مرگ و میر کرونا در کشور، یک رقمی و برخی روز‌ها صفر است، بهترین زمان واکسیناسیون است.  

عین‌اللهی با بیان اینکه تا کنون حدود ۱۵۶ میلیون دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است، ادامه داد: در ماه‌های اخیر، سرعت واکسیناسیون کاهش چشمگیری یافته و امیدواریم با وضعیت کنونی کرونا، مردم از واکسیناسیون استقبال کنند.  

وزیر بهداشت گفت: از ابتدای دولت سیزدهم جلسات متعددی با دانشمندان و پژوهشگران  حوزه‌های مختلف داشته و از نظرات آن‌ها بهره‌مند شده ایم. دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز از دانشگاه‌های پیشتاز کشور است که در برخی از شاخص‌های پژوهشی در رتبه برتر قرار دارد.  

عین‌اللهی با بیان اینکه حرکت علمی کشور با قدرت ادامه دارد، افزود: در سال‌های قبل، شهرک‌ها و پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش بنیان، رونق چندانی نداشت، اما امروز زیرساخت‌های مناسبی برای فعالیت‌های پژوهشی در حوزه سلامت ایجاد شده که به پیشرفت علمی کشور منجر می‌شود و گواه آن ارتقای رتبه علمی ایران در دنیا از ۱۶ به ۱۵ است.  

وی یادآور شد: رویداد فن بازار سلامت روز‌های ۱۱ و ۱۲ دی ماه برگزار می‌شود که از رسانه‌ها دعوت می‌کنیم با حضور در این رویداد ملی، پیشرفت‌های علمی و فناوری حوزه سلامت را در جامعه بازتاب دهند.  

وزیر بهداشت تصریح کرد: بسیاری از محصولاتی که در گذشته به کشور وارد می‌شد، امروزه در دانشگاه‌های علوم پزشکی تولید می‌شوند. سرعت رشد علمی در دنیا ۵ و در حوزه علوم پزشکی در ایران ۸.۳۳ است که نشان از شتاب مناسب  رشد علمی کشور دارد. در حال حاضر  ۹۰۰ مرکز تحقیقاتی در حوزه سلامت در کشور  فعالیت دارند که به کاهش واردات محصولات و خودکفایی در عرصه دارو، تجهیزات پزشکی و روش‌های درمانی، کمکی چشمگیر  کرده اند.  

عین‌اللهی از ایجاد پژوهشگاه سلامت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان یکی از اقدامات ارزشمند و ماندگار یاد کرد و گفت: ممکن است برخی از مراکز تحقیقاتی با فعالیت پراکنده و جزیره‌ای، دچار موازی‌کاری شوند؛ اما با تجمیع آن‌ها در قالب پژوهشگاه و پژوهشکده، شاهد هم افزایی و هماهنگی بین بخشی هستیم و  پژوهشگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز که تجربه موفقی در کشور است  تا یک ماه آینده افتتاح می‌شود.

وی با اشاره به فعالیت شرکت‌های تولید دارو و تجهیزات پزشکی در مشهد مقدس، گفت: یکی از پیشرفته‌ترین و بزرگترین شرکت‌های سرم سازی در مشهد مستقر است و صندوق پژوهشی در این استان توانسته است به شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی، تسهیلات مناسبی اختصاص دهد.  

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: در کمیسیون علمی و فناوری دولت، آیین نامه روزآمدی در جهت معافیت‌های مالیاتی و تسهیلات بانکی برای تقویت پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش بنیان تدوین شده که به زودی در هیأت  دولت مطرح خواهد شد. تجاری سازی و تولید انبوه در حوزه پژوهش، نیاز بنیادین نظام تحقیقاتی کشور است و از این رو  تبدیل ایده به محصول و پس از آن، تجاری سازی محصول، اهمیت ویژه‌ای دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->